Un dar de Craciun pentru Horatiu Chifteluta - John Burningham

ABC&Editura te invita sa descoperi surprizele din Horatiu Chifteluta, cartea lui John Burningham, care iti ofera o lectura fascinanta si captivanta! Cartea cu coperta cartonata, avand formatul 230x260mm si 48 de pagini, aduce povestea unui baietel care locuieste intr-o coliba.
Disponibilitate: In stoc
SKU: EPA984
34,41 lei incl TVA
Autor: John Burningham
Ilustrator: John Burningham
Coperta: Cartonata 
Format: 230 x 260 mm
Nr. pagini: 48
 
E Ajunul Craciunului si e foarte tarziu. Mos Craciun a impartit darurile tuturor copiilor si s-a intors acasa cu sacul gol… O, ba nu! Sacul nu-i gol. A mai ramas un cadou, cel pentru Horatiu Chifteluta, un baietel care locuieste intr-o coliba din varful muntelui Dura Vura, aflat tare, tare departe.
 
Mos Craciun e rupt de oboseala, iar renii istoviti dorm deja dusi. Dar Mosul stie ca trebuie sa duca si darul lui Horatiu Chifteluta, asa ca porneste intr-o lunga calatorie ba cu avionul, ba cu masina, ba cu motocicleta si chiar pe schiuri…
 
Nimic nu-i imposibil, nici prea departe pentru Mos Craciun si acesta este, poate, un dar pe care Mosul ni-l face tuturor: nu renuntati, nu va dati batuti! Chiar daca muntele pe care trebuie sa urcati se afla tare, tare departe, nu inseamna ca nu puteti ajunge in varf!