Sylvanian Families-Loc De Joaca Castel Culori Vesele

Sylvanian Families-Loc De Joaca Castel Culori Vesele
Disponibilitate: In stoc
SKU: SF5743
199,44 lei incl TVA

Sylvanian Families este o colectie emblematica de figurine cu personaje din lumea animalelor. Comunitatea Sylvanian gazduieste diferite familii de animale incepand cu iepuri, pisici, veverite, pana la ursi, caței, elefanti, etc. Lumea Sylvanian cuprinde diferite modele de case, scoli, magazine, care sunt interconectate intre ele si unde fiecare spatiu poate fi umplut cu nenumarate accesorii si elemente de recuzita cum ar fi: mobilier, autoturisme, locuri de joaca.

Sylvanian Families-Loc De Joaca Castel Culori Vesele are o gama noua de activitati. Caracteristica cea mai importanta esta ca se poate schimba vremea in afara ferestrei, iar copiii de la gradinita se pot juca jocuri in functie de vremea selectata. Se poate selecta si rasaritul soarelui! Tot ce este de facut este sa misti maneta pentru a schimba vremea in modul ploaie sau soare, in zi sau noapte.

Lui Ciel, mezina Familiei Flora Rabbit, ii place sa se joace afara! Jocul ei preferat este sa lanseze apa prin furtun in toate directiile pentru a crea curcubee!! Draga de ea, este uda mereu!

Setul include: 1 loc de joaca Sunny Castle Nursery; 1 figurina Ciel, mezina Flora Rabbit; 1 pian; 1 balansoar; 1 tobogan; 1 masa; 4 scaune; 1 scena pentru teatru de papusi.

Figurina este din plastic de buna calitate, acoperita cu un pluș fin; capul, brațele si picioarele sunt mobile, iar hainele pot fi schimbate.

Material accesorii: plastic non toxic.

Dimensiuni ambalaj: 34,5 x 15 x 28 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Avertisment: Produsul contine piese mici si necesita supravegherea unei persoane adulte.

Avertisment: Va rugam sa indepartati ambalajul produsului inainte de a da jucaria copilului.

Avertisment: A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.