Sylvanian Families-Casuta Red Roof Cosy Cottage

Sylvanian Families-Casuta Red Roof Cosy Cottage
Disponibilitate: In stoc
SKU: SF5567
199,44 lei incl TVA

Sylvanian Families este o colectie emblematica de figurine cu personaje din lumea animalelor. Comunitatea Sylvanian gazduieste diferite familii de animale incepand cu iepuri, pisici, veverite, pana la ursi, caței, elefanti, etc. Lumea Sylvanian cuprinde diferite modele de case, scoli, magazine, care sunt interconectate intre ele si unde fiecare spatiu poate fi umplut cu nenumarate accesorii si elemente de recuzita cum ar fi: mobilier, autoturisme, locuri de joaca.

Sylvanian Families-Casuta Red Roof Cosy Cottage este cea mai inspirata alegere pentru noii colectionari Sylvanian Families. Designul casei a fost actualizat in 2022 incepand cu mobilierul din dotare pana la miciile accesorii incluse. Cele mai evidentiate schimbari sunt: robinetul de la chiuveta, usa de la cuptor care se deschide, balconul si ferestrele care ofera vederi fantastice, usa de la intrare care este remodelata pentru a oglindi forma balconului, adaugarea unei cutii postale, iar podeaua de la etaj care poate fi indepartata si folosita pentru a extinde zona de joaca de la parter.

Intregul set contine: 1 casa cu 2 etaje si 2 balcoane; 1 figurina Freya Chocolate Rabbit; 1 scara; 1 pat;  1 set de masa cu 2 scaune; 1 cuptor + 1 chiuveta cu robinet; 1 cutie postala; vase de bucatarie.

Figurina este din plastic de buna calitate, acoperita cu un pluș fin; capul, brațele si picioarele sunt mobile, iar hainele pot fi schimbate.

Material accesorii: plastic non toxic.

Dimensiuni ambalaj: 27 x 21,5 x 29,5 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Avertisment: Produsul contine piese mici si necesita supravegherea unei persoane adulte.

Avertisment: Va rugam sa indepartati ambalajul produsului inainte de a da jucaria copilului.

Avertisment: A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.