Set aniversar 10 ani Frozen I NEW

Set figurine personaje Disney-Frozen 1
Producator: Bullyland
Disponibilitate: In stoc
SKU: BL4063847134136
151,32 lei incl TVA

Pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a seriei de filme Frozen, Bullyland a conceput două seturi cadou exclusive: Set cadou aniversar 10 ani Frozen I și Set cadou aniversar 10 ani Frozen II.

Setul cadou aniversar 10 ani Frozen I include cinci figurine realiste: Printesa Elsa (10,1 cm), sora ei mai mică Anna (9,5 cm), Olaf (6,4 cm), Kristoff (10,2 cm) și Sven (10,5 cm), renul din filmul clasic Frozen I.

Bullyworld oferă o gamă largă de jucării și figurine cu personaje din filmele Disney si nu numai, atent detaliate și de înaltă calitate, realizate din cele mai bune materiale. Figurinele sunt pictate manual si nu sunt confectionate din materiale care sunt toxice pentru copii. Specialiștii din Germania sunt deja în acțiune în timpul dezvoltării figurilor, care, pe de o parte, se ocupă de designul fiecărei figuri individuale și, pe de altă parte, creează un „instantaneu” cât se poate de potrivit. Toate aceste figurine de jucărie nu sunt destinate doar să servească drept obiecte de colecție, ci și să încurajeze copiii să se joace imaginativ. Cu ajutorul figurinelor de la Bullyworld, în camerele copiilor sunt puse în scenă scenarii întregi, în care copiii preiau toate rolurile, de la autor la regizor până la actor.

Avertisment! Figurinele nu sunt potrivite pentru copiii sub 36 de luni. Atenție! Conține piese mici care pot fi înghițite. Pericol de sufocare!

Dimensiune cutie : H: 30 cm | L: 25 cm | l: 6 cm