Satul

Set de contructie cu caramizi in miniatura
Producator: Teifoc
Disponibilitate: In stoc
SKU: TEI4310
178,56 lei incl TVA

Acest set frumos de constructie este alcatuit din trei cladiri: o casa, un hambar si o biserica. In mod traditional, biserica este formata dintr-o clopotnita si naos si se potriveste bine si cu alte seturi de constructie.

O mistrie in miniatura, un bol de mortar si placa de baza sunt incluse in pachet. Amestecul special de mortar din nisip si extract de porumb este solubil in apa si este inofensiv pentru sanatate. Nu pateaza hainele sau mobilierul si se curata foarte usor.  Caramizile, fabricate din argila, sunt arse, ca si cele adevarate, la 1.000 °C. Ele pot fi refolosite la alte constructii dupa ce le-ati spalat cu apa, iar mortar se poate comanda si separat dupa ce l-ati terminat pe cel inclus in pachet.

Cu ajutorul acestui set, copilul dobandeste cateva cunostinte de baza despre materialele de constructie. Jocul cu acest set de constructie stimuleaza abilitatile motorii fine, gandirea spatiala si creativitatea. Este potrivit si pentru utilizarea in sistemul de educatie tip Montessori.

Setul contine 155 piese, instructiuni ilustrate.

Dimensiuni cutie: 27 x 9 x 38 cm

Varsta recomandata: 7 ani+

Nivel de dificultate: mediu

Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii mai mici de 3 ani, datorita părților mici conținute, care pot fi înghițite! Pericol de sufocare!

Fabricat in Germania