Poti sa fluieri Johanna - Ulf Stark

Bucurati-va de fiecare moment alaturi de bunicii voastri! O sa descoperiti cum poate diminetile alaturi de bunicul vostru sa fie senine si pline de aventuri, doar citind povestea lui Ulf si a lui Berra.
Disponibilitate: Iesit din stoc
SKU: ECC127
25,59 lei incl TVA
Sa ne bucuram de fiecare clipa!
E grozav sa ai un bunic, ii povesteste Ulf prietenului sau, Berra, in timp ce se joaca impreuna intr-un orasel oarecare din Suedia zilelor noastre. Bunicul te ia cu el la pescuit, te invita la o cafea cu lapte sau la o felie de tort cand isi serbeaza ziua de nastere. Iar cateodata poti sa primesti si ceva bani de buzunar, ceea ce pentru niste pusti chiar e mare lucru. Dar Berra n-are bunic. Cum sa faca sa aiba si el unul? Prietenul sau, Ulf, are o idee: uite, la caminul de batrani din oras trebuie sa fie o multime de bunici. De ce sa nu mearga Berra maine sa-si aleaga unul?

Aceasta este poate cea mai frumoasa carte pe care am scris-o. (Ulf Stark)

Nascuta din joaca si curiozitate, prietenia dintre cei doi copii si batranul Nils de la camin se transforma intr-o intalnire care le da celor trei prilejul sa-si ofere reciproc o dragoste simpla, fireasca si neconditionata. Pentru Nils, bunicul de imprumut, de multa vreme singur pe lume, e ultima ocazie in viata de a simti ca este important pentru cineva. Pentru cei doi copii si mai ales pentru Berra, „nepotul”, e prima data cand constientizeaza ca viata are si un sfarsit de neocolit. Candva, cei dragi nu vor mai fi printre noi, de aceea trebuie sa ne bucuram impreuna de fiecare clipa.

—Sa-mi fi spus mie cineva c-o sa am un nepot ca tine… a spus bunicul Nils intr-un tarziu. —Si mie, c-o sa am un bunic ca tine! a spus Berra. Cand sa ne-ntoarcem, batranul era prea obosit ca sa mearga. M-am dus si-am adus un scaun cu rotile de la camin. S-a asezat si a inceput sa fluiere in timp ce treceam pe langa capela. —Ei, ai invatat sa fluieri? l-a intrebat el pe Berra. —Nu, nu chiar. Nu inca, a zis Berra. —Data viitoare vreau sa te aud fluierand, i-a spus batranul. —Bine, bunicule, uite, iti promit, a spus Berra.
(Traducere de Sergiu Paduraru)

Grupa de varsta: 6-12 ani
Dimensiuni: 17 x 23 cm
Carte cu coperta cartonata
Numar pagini: 52 pag.
ISBN: 9786068996127
An aparitie: 2019
Traducere de: Sergiu Paduraru