Pippi Sosetica in parc - Astrid Lindgren

Carte minunata pentru copiii intre 4 si 9 ani: Pippi Sosetica in parc, cu o superba coperta cartonata si 28 de pagini! Citeste aceasta aventura a lui Pippi si vei descoperi o adolescenta cu puteri nemaivazute si un chef de joaca fara margini.
Disponibilitate: In stoc
SKU: ECC394
30,88 lei incl TVA
Grupa de varsta: 4–9 ani
Dimensiuni: 20 × 26 cm
Carte cu coperta cartonata: 28 pag

Lui Pippi sosetica ii place sa se joace impreuna cu prietenii sai, in oraselul in care locuieste. Dar cand aude ca in marele Stockholm, capitala tarii, treburile nu merg mereu chiar cum trebuie, Pippi nu sta pe ganduri si pleaca imediat ca sa puna lucrurile la punct.

Pippi sosetica este o fetita cu puteri nemaivazute si un chef de joaca fara margini, cunoscuta copiilor din lumea intreaga din cele trei romane dedicate ei pe care Astrid Lindgren le-a scris incepand din 1945. In colaborare cu ilustratoarea Ingrid Vang Nyman, Astrid Lindgren a creat si o serie de carti ilustrate (serie din care a mai aparut „O cunosti pe Pippi sosetica?“) cu intentia de a face cunoscut acest indragit personaj si copiilor mai mici, care inca nu pot citi singuri un roman, dar sunt dornici sa afle cine este extraordinara Pippi.

Pippi Sosetica in parc, de Astrid Lindgren Astrid Lindgren (1907–2002) este cea mai cunoscuta scriitoare suedeza de literatura pentru copii. Copilaria petrecuta la ferma parintilor, alaturi de fratele sau si de cele doua surori, dragostea cu care a fost inconjurata, aventurile copilaresti si jocurile au fost sursa inepuizabila de inspiratie pentru povestile si personajele sale. Astrid Lindgren a crescut printre carti si a fost toata viata o mare sustinatoare a lecturii in randul copiilor.

„O copilarie fara carti nu este copilarie. E ca si cum ai fi izgonit din locul fermecat in care poti gasi bucuria in stare pura.”
Cartile sale au fost traduse in zeci de limbi si au facut obiectul multor ecranizari. Dupa Fratii Grimm si Hans Christian Andersen, Astrid Lindgren este cel mai tradus autor de literatura pentru copii.

ISBN: 978-606-8996-39-4
An aparitie: 2021
Traducere de: Andreea Caleman