Maimutica Bramburica - Julia Donaldson

Afla cum o ajuta un fluture pe maimutica Bramburica sa-si gaseasca mamica intr-o aventura distractiva si interactiva cu Maimutica Bramburica - Julia Donaldson. Exploratiopotrivi si bucurati-va de magia lecturii!
Disponibilitate: In stoc
SKU: ECC465
30,88 lei incl TVA
Maimutica Bramburica - Julia Donaldson

O maimutica s-a pierdut. Nu-i de mirare ca-i vine sa planga. Cum s-o gaseasca pe mamica? Dar uite, un fluture e gata sa-i sara in ajutor.
Cat de greu poate fi sa gasesti pe cineva in padure? Daca stii cat e de mare, ce culoare are, cate picioare are si alte asemenea lucruri, e simplu. Sau nu?

Ce mai plange maimutica:
— Am pierdut-o pe mamica!
— Nu plange, maimutica, ii spune Flutur, iata: Te-ajut s-o cauti. O gasim indata. Ia sa vedem, cat e de mare?
— Cine?
— Mamica ta...
— Mai mare-i decat mine!
— Mai mare? Am vazut-o! Ce mai stai? Hai iute dupa mine! Hai, hai, hai!
Traducere: Florin Bican

Julia Donaldson (n. 1948) este o scriitoare, compozitoare si interpreta din Marea Britanie, foarte cunoscuta si apreciata pentru cantece, piese de teatru si scenarii TV destinate copiilor, iar de doua decenii si pentru numeroasele carti pe care le-a scris.

Gruffalo a fost publicata prima data in 1999, in colaborare cu Axel Scheffler, un ilustrator la fel de cunoscut, si a devenit imediat un bestseller. A primit in acelasi an premiul Nestle Smarties Book, iar in 2000 a fost desemnata cea mai bine vanduta carte pentru copii din Marea Britanie.
Traducerile au urmat una dupa alta, Gruffalo fiind publicata pana acum in 31 de limbi pe toate continentele. O adaptare pentru TV, sub forma unui film de animatie de 30 de minute, a fost realizata in 2009.

Florin Bican (n. 1956) este poet si traducator. Din 2006 pana in 2012 a coordonat, cu rezultate excelente, programul de traduceri al ICR (Institutul Cultural Roman) sub conducerea lui Horia-Roman Patapievici.