Leul din biblioteca - Michelle Knudsen

Aveti nevoie urgenta de o poveste captivanta? Cartea noastra E un leu in biblioteca va va tine copiii cu sufletul la gura. Povestea si dezvoltarea personajelor sunt perfect complementare pentru cei intre 3 si 9 ani!
Disponibilitate: In stoc
SKU: EPA295
34,41 lei incl TVA
Grupa de varsta: 3–9 ani
Dimensiu: 25 × 29 cm
Carte cu coperta cartonata: 48 pag

E un leu in biblioteca si nimeni nu stie ce sa faca. Exista o regula despre pastrarea linistii si exista o alta regula despre alergat, care e interzis. Dar nu exista nicio regula despre lei! insa cateodata exista un motiv serios sa nu respecti regulile. Chiar si intr-o biblioteca.

La inceput, vizitatorii bibliotecii se cam temeau de leu. Dar in scurt timp s-au obisnuit cu el acolo. De fapt, parea ca se potriveste foarte bine in biblioteca. Labele lui mari nu scoteau niciun zgomot pe podeaua bibliotecii. La Ora de Povesti, spinarea lui era o perna foarte comoda pentru copii. si nici gand sa mai raga.

— Ce leu de nadejde, spuneau toti si-l mangaiau pe coama pufoasa cand treceau pe langa el. Cum ne-om fi descurcat fara el pana acum? Cand auzea una ca asta, domnul McBee se incrunta. Pana atunci se descurcasera mereu de minune! Nu aveau nevoie de niciun leu. Leii, credea el, nu erau in stare sa priceapa un regulament. Locul lor nu era nicidecum intr-o biblioteca.


ISBN: 978-606-8996-29-5/
An aparitie: 2021
Traducere de: Florin Bican