La picnic cu familia Soricel - de Kazuo Iwamura

Explora natura primavara si joaca alaturi de frati si surori! Cartea E primavara! Sa mergem sa ne jucam pe pajiste! te invita sa descoperi toate minunatiile pajistilor prin ochi de copil.
Disponibilitate: In stoc
SKU: ECC837
30,88 lei incl TVA

Grupa de varsta: 2-7 ani
20 x 26 cm / carte cu coperta cartonata / 32 pag.
ISBN: 9786068996837 / An aparitie: 2023
Traducere de: Iolanda Prodan

E primavara! Sa mergem sa ne jucam pe pajiste!

E soare si din ce in ce mai cald. Cum sa stai in casa cand e primavara? Toata padurea e scaldata in lumina, puii abia iesiti din ou ciripesc in cuiburi, poienile sunt pline de gaze si flori. Sa alergi, sa te urci in copaci, sa sari peste parau, sa te dai de-a rostogolul printre papadii… Sunt atatea de facut si niciunul dintre fratii si surorile tale nu se lasa rugat cand e vorba de joaca si hoinarit. Bine ca ziua e lunga si Mama si Tata au luat pentru drum apa proaspata si ceva bun de mancare. Parca si Bunica si Bunicul au intinerit — merg unul langa altul, zambesc si privesc visatori puful de papadie purtat de vant spre seninul cerului.


Suntem o familie de 14 soricei: tata, mama, bunicul, bunica si 10 frati: Bradut, Codrut, Sanziana, Petruta, Mugur, Bujor, Merisor, Brandusa, Romanita si Ghiocel.


Kazuo IWAMURA s-a nascut la Tokio in 1939. A facut studii de arta si design, iar cariera si-a inceput-o ca grafician la emisiunile pentru copii ale NHK, televiziunea japoneza. A lucrat si ca designer intr-o companie de produse cosmetice, dupa care s-a decis sa devina autor si ilustrator de carti pentru copii. A publicat zeci de titluri, in Japonia si in intreaga lume. Printre cele mai iubite sunt cartile cu aventurile de zi cu zi ale familiei Soricel — carti despre universul cald, luminos si plin de iubire al copilariei si vietii de familie.