Gandurile unei broscute - Kazuo Iwamura

Explorati impreuna cu copilul tau universul fantastic si magica din aceasta carte frontonata! Descoperiti impreuna un loc plin de magie si povesti frumoase!
Disponibilitate: In stoc
SKU: EPA134
34,41 lei incl TVA
Grupa de varsta: 3–9 ani
Dimensiuni: 22 × 29 cm
Carte cu coperta cartonata: 56 pag

Cine sunt eu? Cine esti tu? Ce simte iarba? Unde e cerul? Multi copii se viseaza supereroi, atrasi de tot felul de puteri neobisnuite ale acestora si de aventurile lor pline de actiune si suspans. Insa nu cumva exista si in lumea reala o superputere pe care oricine o are, dar de care cei mai multi dintre noi, fie copii, fie adulti, uitam in viata de zi cu zi?

Gandirea, cea mai impresionanta capacitate a omului, este adevarata noastra superputere. Iar cel mai eficient mod de a-i invata pe copii s-o descopere si s-o foloseasca este prin intrebari, de orice fel si oricat de simple, despre cele mai obisnuite lucruri din lumea din jur.

In „Gandurile unei broscute”, cunoscutul artist japonez Kazuo Iwamura a ales tehnica benzilor desenate pentru a-i invita pe copii, cu ajutorul a doua personaje amuzante, o broscuta si un soricel, sa-si puna intrebari. Cartea poate fi considerata si o scurta introducere in filosofie, pentru cei mici, dar este, de fapt, o invitatie la joaca — ce putem face cu propria minte, cat de departe putem ajunge?

Gandurile unei broscute
Kazuo IWAMURA
s-a nascut la Tokyo in 1939. A facut studii de arta si design, iar cariera si-a inceput-o ca grafician la emisiunile pentru copii ale NHK, televiziunea japoneza. A lucrat si ca designer intr-o companie de produse cosmetice, dupa care s-a decis sa devina autor si ilustrator de carti pentru copii.

ISBN: 978-606-8996-13-4
An aparitie: 2019
Traducere de: Andreea Sion