Figurine Sylvanian Families-Familia Pisicutelor Tuxedo

Figurine Sylvanian Families-Familia Pisicutelor Tuxedo
Disponibilitate: In stoc
SKU: SF5181
134,59 lei incl TVA

Setul de Figurine Sylvanian Families - Familia Pisicutelor Tuxedo este format din cele patru personaje: tatal Mason Marlowe, mama Natalie Marlowe, fiica lor Lily Marlowe si sora ei geamănă, Rose Marlowe.

Mason este un familist convins care isi iubeste fetele gemene si sotia. In zilele libere, ii place sa isi petreaca timpul iesind cu fiicele lui la cumparaturi sau sa joace tenis alaturi de sotia lui.

Natalie este vesela si are multa energie. Este tot timpul informata cu noile tendinte in moda si viziteaza imediat magazinele noi cu haine care se deschid.

Lily este priceputa la sport si este de incredere la fel ca tatal ei. Desi este diferita de sora ei geamana Rose, ele doua sunt foarte apropiate si le place sa petreaca timpul impreuna la cumparaturi, in parc, la joaca.

Rose este la fel de vesela si distractiva la fel ca mama ei. Desi este diferita de Lily ca si personalitate, ele au acelasi gusturi in materie de moda. Deseori isi schimba tinutele intre ele.

Figurinele sunt din plastic de buna calitate, acoperite cu un pluș fin; brațele si picioarele sunt mobile, iar hainele pot fi schimbate.

Dimensiuni figurine: 4 - 8 cm

Dimensiuni ambalaj: 20 x 5.5 x 15 cm

Varsta recomandata: 3 ani+

 

Avertisment: Produsul contine piese mici si necesita supravegherea unei persoane adulte.

Avertisment: Va rugam sa indepartati ambalajul produsului inainte de a da jucaria copilului.

Avertisment: A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.