Editura Portocala Albastra

Sort by
Display per page

Asta e al meu - Michel Van Zeveren

Descopera emotia unei aventuri in jungla printre animale si intamplari amuzante cu oul pe care se lupta pentru el elefantul, sarpele, vulturul si varanul. Asta e Al meu! este o carte ce iti ofera distractie interminabila!
29,41 lei incl TVA

Autobuzul magic, Calatoria prin campul electric - de JOANNA COLE

Descopera tainele electricitatii in mod distractiv cu cea mai recenta carte din seria Autobuzul magic! Exploraza procesele generarii si distributiei energiei electrice navigand prin ilustratiile bogate si calatorind in lumea stiintei.
32,77 lei incl TVA

Autobuzul magic, In adancul oceanului - Joanna Cole

Explora lumea fascinanta a adancurilor oceanice cu nemaipomenitul Autobuz Magic! Descopera minunata biologie marina si bucura-te de lectiile extraordinare si aventurile inedite pe care la ofera.
32,77 lei incl TVA

Autobuzul magic, In stupul de albine - Joanna Cole

Mierea naturala provine dintr-o arta mirifica si complicata a albinelor: construirea stupilor si organizarea unui adevarat ecosistem in interiorul lor. Descopera lumea misterioasa a albinelor!
32,77 lei incl TVA

Autobuzul magic, Pe vremea dinozaurilor - Joanna Cole

Exploreaza lumea dinozaurilor intr-o aventura fantastica cu Autobuzul magic. Joaca-te alaturi de clasa domnisoarei Frizzle si descopera specii de dinozauri, habitatul lor si modul lor de a se hrani in paginile cartii ilustrate de Bruce Degen.
32,77 lei incl TVA

Autobuzul magic, Sa exploram simturile - Joanna Cole

Descopera ce minunat poate sa ofere autobuzul magic! Joaca-te simturile alaturi de autorita Joanna Cole si ilustratorul Bruce Degen cu aceasta carte amuzanta si educativa, potrivita pentru copii peste 6 ani.
32,77 lei incl TVA