Connetix

Sort by
Display per page

Magnetic Tiles Set constructie magnetic, 120 piese Pastel, creativitate

Setul creativ de 120 de piese Connetix pastelate va inveseli orice joaca, stimuland creativitatea si oferindu-i copilului posibilitati variate pentru a se distra si a invata. Joaca magnetic Connetix ofera copiilor distractie intreaga, dezvoltarea abilitatilor cognitive si a celor motorii.
684,00 lei incl TVA

Magnetic Tiles Set constructie magnetic, 40 piese de baza, patrate

Setul Connetix extensie iti aduce creativitate si distractie fara limite, organizand ore intregi de joaca pentru intreaga familie. Stimuleaza invatarea STEM prin construirea de rachete, poduri si castele in stilul Connetix! Descopera acum 40 de piese patrate cu ajutorul setului Connetix!
338,00 lei incl TVA

Magnetic Tiles Set constructie magnetic, 50 piese masinute

Setul Connetix este distractia ideala pentru copiii visatori, care ofera ocazia de a-si desfasura imaginatia pentru a crea cele mai interesante proiecte de joaca. Stimulati-va copilul sa descopere cele mai noi aventuri cu acest set educational si amuzant. Descopera lumea Connetix, unde distractia este garantata! Cu acest set educational si amuzant, copiii pot sa exploreze magnetismul, formele si culorile, pentru a crea propriile camioane si tren
389,00 lei incl TVA

Magnetic Tiles Set constructie magnetic, 60 piese, set de baza

Descopera minunatele abilitati STEM si lasa-ti copilul sa inontruchipeze lumea imaginara cu setul Connetix de 62 de piese magnetice. Bucura-te de calitatea timpului petrecut alaturi si da-i ocazia sa isi dezvolte creativitatea!
440,00 lei incl TVA

Magnetic Tiles Set constructie magnetic, Marble Run, 106 piese, culori pastel

Experienceaza distractia impreuna cu familia ta printr-un joc interactiv si educativ creativ cu setul de constructie cu bile magnetice 106 piese Connetix! Setul este extrem de distractiv si ofera nelimitate oportunitati de invatare STEM si dezvoltare a abilitatilor motorii.
544,00 lei incl TVA

Magnetic Tiles Set magnetic, 92 piese, circuit cu bile - Marble run

Experimenteaza distractia nelimitata cu setul de constructie circuit cu bile Connetix! Acest set de 92 de piese construibile imbunatateste abilitatile motorii fine si grosiere, promovand in acelasi timp invatarea STEM si perseverenta.
488,99 lei incl TVA