Joc de indemanare cu forme geometrice

Joc de indemanare cu forme geometrice
Producator: BUKI France
Disponibilitate: In stoc
SKU: BK5606
118,06 lei incl TVA

Ridica diferitele forme geometrice si vezi cate poti strange!

Daca penseta atinge marginea metalica a tavii, se aprinde o lumina si se aude un semnal sonor. Fiecare forma geometrica vine in 3 marimi diferite, pentru trei nivele de dificultate.

Exista un cronometru pentru ca cei mici sa poata cronometra atunci cand se joaca singuri. Daca sunt doi jucatori, cel care strange cele mai multe forme, fara sa sune soneria, va castiga jocul. Copiii invata numele si formele culorilor in timp ce pregatesc cartonasele cu autocolantele furnizate.

Contine: 1 tava cu penseta, 12 forme de nivel 1, 12 forme de nivel 2, 12 forme de nivel 3, 1 cronometru, 36 de carti, 36 de planse cu autocolante.

Dimensiunile cutiei: 26 x 7 x 26 cm

Varsta recomandata: 4 ani+

Baterii: sunt necesare 2 baterii LR03-AAA (neincluse) si o baterie LR1130 (inclusa)

Avertisment: Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni din cauza pieselor mici care pot fi ingerate. Pericol de sufocare. AVERTIZARE! A se utiliza sub supravegherea directa a unui adult. Prezența punctelor și marginilor ascuțite funcționale. PĂSTRAȚI AMBALAJUL PENTRU REFERINȚE VIITOARE. Culorile și conținutul pot varia ușor.

Necesită 2 baterii LR03-AAA neincluse și 1 baterie LR1130 inclusă. Bateriile trebuie schimbate de către un adult. Bateriile sunt clasificate ca DEEE și trebuie aruncate în siguranță atunci când nu mai sunt necesare.

Atenție, această jucărie produce semnale luminoase care pot declanșa crize epileptice la persoanele sensibile. Fișa de instrucțiuni trebuie păstrată deoarece conține informații importante.