Autobuzul magic, Pe vremea dinozaurilor - Joanna Cole

Exploreaza lumea dinozaurilor intr-o aventura fantastica cu Autobuzul magic. Joaca-te alaturi de clasa domnisoarei Frizzle si descopera specii de dinozauri, habitatul lor si modul lor de a se hrani in paginile cartii ilustrate de Bruce Degen.
Disponibilitate: In stoc
SKU: EPA135
34,41 lei incl TVA

Autobuzul magic. Pe vremea dinozaurilor de Joanna Cole, cu ilustratii de Bruce Degen, va conduce, cu milioane de ani în urma, oprindu-se pe vremea primilor dinozauri, la sfarsitul perioadei triasice, apoi în jurasicul superior, pana cand, în cele din urma, ajunge în perioada cretacica unde descopera locul unde îsi faceau cuiburi Maiasaura. În fiecare perioada vizitata, veti face cunostinta cu diverse specii de dinozauri, habitatul lor, modul de a se hrani si caracteristicile acestora. O aventura plina de suspans, care abunda de cunostinte noi, prezentate într-un mod creativ si exuberant.
⭐ Autobuzul magic este o renumita serie de carti despre stiinta în care copiii din clasa domnisoarei Frizzle, o învatatoare pasionata de stiinta si cu foarte mult entuziasm, au parte de cate o aventura fantastica datorita unui autobuz scolar foarte neobisnuit: se poate mari sau micsora, poate calatori în spatiu si în timp, pe vremea dinozaurilor, în adancul oceanului sau în corpul uman si se poate transforma în cele mai neasteptate moduri.

Caracteristici: 

  • An aparitie - 2022;
  • Format - 245 x 220 x 9 mm;
  • Nr. pagini - 48;
  • Editie - Cartonata;


ISBN: 9786306505135

Editura: Portocala Albastra

Autor: Bruce Degen